Continuering Sjors Sportief/Creatief schooljaar 2024-2025

Continuering Sjors Sportief/Creatief in het nieuwe schooljaar

Ook in schooljaar 2024-2025 gaat Sportstimulering Berg en Dal weer met het project Sjors Sportief en Creatief aan de slag in de gemeente Berg en Dal. De opzet blijft hetzelfde; dit wil zeggen dat op alle basisscholen in de gemeente Berg en Dal de Sjors boekjes uitgedeeld worden.

Kennismaken met sport en cultuur
Sjors Sportief en Creatief zijn een initiatief van de gemeente Berg en Dal in samenwerking met de lokale sportverenigingen, cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders.
Het sportteam van Sportstimulering Berg en Dal vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen kennis kunnen maken met sport en cultuur. Sjors maakt het voor basisschoolleerlingen mogelijk om het veelzijdige aanbod aan sport- en cultuuractiviteiten in onze gemeente te ontdekken. Zónder dat ze daarbij meteen ergens lid hoeven te worden.

De Sjors-formule
In ruim 160 gemeentes in Nederland heeft de Sjors-formule zich al bewezen. Een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem zorgt ervoor dat kinderen zich heel eenvoudig – en vaak gratis – kunnen inschrijven voor proeflessen bij een sportvereniging of cultuurinstelling. Tegelijkertijd biedt het de aanbieders van sport en cultuur een uitgelezen kans om nieuwe, jonge leden aan zich te binden.

Deadline aanleveren activiteiten 28 juni 2024
Graag wil ik jullie vragen om jullie aanbod voor het nieuwe boekje uiterlijk 28 juni 2024 compleet in te voeren, zodat het Sjors boekje direct na de zomervakantie klaar is! Denk hier s.v.p. aan, want het zou zonde zijn om niet in het boekje te staan. Er kan worden ingelogd met de bestaande inloggegevens die jullie hebben. Klik hier om jullie aanbod direct in te voeren.

Heb je nog geen inloggegevens, maar wil je wel graag de basisschooljeugd kennis laten maken met jouw sport- of cultuuractiviteiten? Maak dan eenvoudig een account aan. Klik hier om je te registreren.

KICK OFF
Op woensdag 11 september zal de KICK OFF plaatsvinden. Wethouder Erik Weijers en ik zullen dan een verrassingsbezoek brengen aan de school van de tekenwinnaar. Deze dag krijgen alle oudste kinderen van het gezin weer een exemplaar van het boekje in de klas uitgereikt en kunnen zich vanaf die middag inschrijven voor de activiteiten die in het boekje staan.
Tussen 12 september t/m 11 juli 2025 kunnen kinderen kennismaken met alle activiteiten.

Pagina ter controle
In de week na de deadline zullen jullie het digitale boekje als concept per mail via een medewerker van Sjors Sportief ontvangen. Er kan dan nog gecontroleerd worden of alles correct vermeld is. Denk bij het invoeren van de gegevens ook aan een geschikte promotie tekst en een leuke foto.
Let op: een promotie tekst is zéér belangrijk om de kinderen te enthousiasmeren.

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Mail dan naar loesan.bottema@fortewelzijn.nl of bel naar 06-57195618

Menu