Als sportvereniging moet je continu alert blijven op de geldende coronamaatregelen en deze correct uitvoeren op jouw club. Om sportclubs hierin te ondersteunen is de toolkit coronamaatregelen ontwikkeld.

De toolkit coronamaatregelen is door NOC*NSF in samenwerking met verschillende sportbonden ontwikkeld. De toolkit geeft tips en adviezen over vragen zoals: hoe richt je het beste de kantine in met de nieuwe spelregels voor de (sport)horeca? Hoe zit het met de andere ruimtes in je sportaccommodatie? Kan je daar gebruik van maken zonder Coronatoegangsbewijs? Hoe kan jij er als vereniging voor zorgen dat alles soepel verloopt in de huidige situatie? In de toolkit coronamaatregelen vind je naast adviezen en tips, ook visuele hulpmiddelen zoals posters, afbeeldingen en stickers die jouw club op weg helpen.

Tips en adviezen

De toolkit coronamaatregelen is eenvoudig te gebruiken en wordt continu bijgewerkt met de laatste informatie en richtlijnen in lijn met het huidige sportprotocol. Zodat verenigingen zich kunnen richten op waar het écht over gaat: lekker sporten!

 

Let op: De tool werkt nog niet optimaal op mobiele apparaten – open je de tool op je mobiele telefoon of een tablet, hou die dan in horizontale stand

Logo_footer
- Copyright © Sportstimulering Berg en Dal 2015

Volg ons:

Tijdens activiteiten kunnen er foto's van deelnemers en/of bezoekers gemaakt worden. Deze kunnen gepubliceerd worden op de website, Facebook en/of in onze nieuwsbrief, tenzij bezoekers en/of deelnemers daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekenen.