Stichting Koprol start met 2 nieuwe activiteiten

Vanaf 14 september starten we met twee nieuwe activiteiten op dinsdagavond in de gymzaal van het Montessori College in Groesbeek (bij voldoende aanmeldingen).

 

Om 19.00 uur 

Een sport- en spel uurtje. Kennismaken met diverse sportactiviteiten, waarbij rekening gehouden wordt met de wensen van de deelnemers.

 

Om 20.00 uur 

Een uur rolstoeldansen. Op veler verzoek nu in Groesbeek! Niet enkel voor mensen in een rolstoel, ook als je die niet hebt kun je meedoen.

Voor beide nieuwe activiteiten geldt dat er 3 gratis proeflessen worden gegeven en dat je daarna lid wordt van stichting Koprol, en contributie betaalt. Afgelopen seizoen was dat ongeveer 172,- per jaar. Mocht geld een probleem zijn, dan is vaak externe financiering mogelijk, bijvoorbeeld via de “doe-mee-regeling” van de gemeente Groesbeek of op een andere manier via fondsenwerving. 

Logo_footer
- Copyright © Sportstimulering Berg en Dal 2015

Volg ons:

Tijdens activiteiten kunnen er foto's van deelnemers en/of bezoekers gemaakt worden. Deze kunnen gepubliceerd worden op de website, Facebook en/of in onze nieuwsbrief, tenzij bezoekers en/of deelnemers daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekenen.