SPORTINSTUIF GROESBEEK
Gisterochtend heeft de eerste editie van de sportinstuif in sporthal Heuvelland in Groesbeek plaatsgevonden. Onder leiding van enthousiaste trainers en vrijwilligers van Handbalvereniging Groesbeeks Glorie, Korfbalvereniging De Horst, Hazenkamp Gymsports, Tafeltennisvereniging GTTC en Judovereniging Groesbeek hebben rond de 80 kinderen aan een sportieve sport- en spelochtend deelgenomen. Een mooi aantal voor een eerste editie.
Tijdens de voorjaarsvakantie op donderdag 28 februari vindt de 2e editie van de sportinstuif plaats. Zet deze datum dus alvast in de agenda.
OPROEP AAN VERENIGINGEN: wanneer een vereniging ook graag wil aansluiten bij de sportinstuiven, neem dan contact op met Buurtsportcoach Loesan Bottema; loesan.bottema@fortewelzijn.nl.
Logo_footer
- Copyright © Sportstimulering Berg en Dal 2015

Volg ons:

Tijdens activiteiten kunnen er foto's van deelnemers en/of bezoekers gemaakt worden. Deze kunnen gepubliceerd worden op de website, Facebook en/of in onze nieuwsbrief, tenzij bezoekers en/of deelnemers daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekenen.