Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; logooos_widget has a deprecated constructor in /home/sportstimuleri/domains/sportstimuleringbergendal.nl/public_html/wp-content/plugins/wp_logooos_plugin/inc/widget.php on line 4
2e editie Sportinstuif Groesbeek groot succes! - Sportstimulering Berg en Dal

Onder leiding van trainers en vrijwilligers van De Hazenkamp gymsports, Handbalvereniging Groesbeeks Glorie, Tafeltennisvereniging GTTC, Judovereniging Groesbeek, volleybalvereniging Ikaros en korfbalvereniging Op De Horst hebben vandaag 82 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar aan de sportinstuif deelgenomen.

Door het enthousisme van de trainers, vrijwilligers, kinderen en ouders was het wederom een groot succes! Op naar de volgende editie die in de herfstvakantie zal plaatsvinden.

Logo_footer
- Copyright © Sportstimulering Berg en Dal 2015

Volg ons:

Tijdens activiteiten kunnen er foto's van deelnemers en/of bezoekers gemaakt worden. Deze kunnen gepubliceerd worden op de website, Facebook en/of in onze nieuwsbrief, tenzij bezoekers en/of deelnemers daartegen uitdrukkelijk en gemotiveerd bezwaar aantekenen.